DETALII din dosarul in care sunt implicati membrii clanului Saceanu: alte acorduri incheiate; 'PIROMANUL' ramane in arest!

Sursa: Replica
Sambata, 07 Aprilie 2018, ora 07:51
170 citiri
Rand pe rand, persoanele vizate de perchezitiile de la mijlocul lunii martie, care fusesera arestate preventiv, aleg sa incheie acorduri de recunoastere a vinovatiei pentru a scapa cu condamnari cu suspendare, dar si pentru a parasi arestul. Insa, in cazul lui Florin Gheorghe Esardea, procurorii au cerut prelungirea masurii preventive. Acesta este acuzat ca a incendiat doua autoturisme. Potrivit informatiilor noastre, el ar fi fost platit sa recurga la asemenea fapte: "A primit bani in 3 transe: ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.