Dezastru la admiterea in Politie din sursa externa! Aproape jumatate dintre candidati "au picat" testarea psihologica, altii nici nu s-au prezentat

Vineri, 29 Aprilie 2016, ora 05:05
120 citiri
Peste 700 de candidati s-au inscris pentru a ocupa unul dintre cele 62 de posturi de agenti, din sursa externa, scoase la concurs de Politia Romana, la nivelul judetului Constanta.

Numai ca, doar jumatate din cei inscrisi s-au prezentat la examenul psihologic. 127 de candidati dintre cei 370 prezenti au fost declarati inapti in urma testului psihologic.

"Meseria de politist nu este atat de accesibila pe cat ar fi crezut unii. Ministerul Afacerilor Interne a organizat o selectie serioasa si ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Cuget Liber