Dezbatere despre promovarea istoriei Dobrogei, la initiativa ZIUA de Constanta. Documentarul dedicat lui Adrian V. Radulescu ar putea fi proiectat in Parlament (galerie foto)

Luni, 12 Noiembrie 2018, ora 05:11
80 citiri
Adrian V. Radulescu, in atentia parlamentarilor constanteni. Deputatii si senatorii constanteni care au raspuns invitatiei lansate de cotidianul ZIUA de Constanta au avut ocazia sa-l regaseasca sau sa il cunoasca mai bine pe omul care a scris istorie pentru Dobrogea.
Cu cateva zile inainte de Ziua Dobrogei, au trecut pragul redactiei ZIUA de Constanta pentru a purta o discutie deschisa despre impresionantele descoperiri arheologice din Dobrogea facute sub stricta supraveghere a lui Adrian V. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.