Digul de Nord va intra in reparatii. CN APM Constanta anunta ce lucrari vor fi executate si ce suma va scoate din conturi (documente)

Luni, 16 Iulie 2018, ora 05:11
104 citiri
Compania Nationala Administratia Porturilor Maritime SA Constanta (CN APMC) va scoate din conturi circa 333.000 de lei pentru efectuarea reparatiilor la Digul de Nord.

Mai exact, este vorba despre contractul "Reparatii la Digul de Nord, Port Constanta - actualizare proiect". Ofertele de participare pot fi depuse pana pe data de 23.07.2018, ora 15.00, acestea urmand sa fie deschise in aceeasi zi. Cuantumul garantiei de participare este de 3.330 de lei, iar cuantumul garantiei de buna executie ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.