Doi ani de la tragedia din Beirut Declaratii emotionante de la locul in care cele trei fete si-au gasit sfarsitul (galerie foto)

Miercuri, 06 Aprilie 2016, ora 05:11
68 citiri
Ioana Nicoleta Cengher, de 22 de ani, din Costinesti, cantareata, Mihaela Tuca, de 24 de ani, din Mangalia, dansatoare de bellydance, si Nicoleta Vasiliteanu, de 23 de ani, din Constanta, sunt cele trei fete care si-au pierdut viata in urma cu doi ani in incendiul din Beirut. Tragicul eveniment s-a petrecut in noaptea de 5 spre 6 aprilie 2014.

Trupul neinsufletit al cantaretei Nicoleta Cengher fost scos dintre ruine in dimineata de 6 aprilie, abia dupa ce pompierii au reusit sa stinga ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.