Dopo "festival", opozitia reactioneaza "Primaria Constanta este organizata haotic si nu ia in serios autoritatea Consiliului Local Municipal!"

Sambata, 24 Martie 2018, ora 05:17
59 citiri
Suplimentarea ordinii de zi a sedintelor Consiliului Local Municipal de catre primarul Decebal Fagadau, in calitate de initiator, cu proiecte de hotarare pe subiecte comune, care nu-si justifica urgenta, dar care pun consilierii locali in imposibilitatea de a-si exercita rolul, si anume de a studia proiectele, documentatia justificativa, de a delibera si a decide in cunostinta de cauza, dovedeste lipsa de respect fata de intreg Consiliul Local Municipal, sustin reprezentantii PNL Constanta. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.