Dragnea accepta propunerile PSD Constanta pentru 2016. Fagadau si Dragomir, continuatorii proiectelor lui Mazare si Constantinescu (galerie foto)

Sambata, 29 August 2015, ora 23:59
162 citiri
Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, s-a aflat vineri seara, incepand cu ora 19.00, la Constanta, unde a participat la Scoala de Vara a Femeilor Social Democrate. Prilejul, numai bun pentru a elogia activitatea colegelor sale de partid, mentonand ca doamnele social-democrate reprezinta peste 40% din forta PSD. "Avem o colega in functia de comisar european, avem colege in Guvern, in Parlament si in administratia centrala si locala, dar nu am avut curajul sa ne propunem ca in patru-cinci ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.