Dragos Poteleanu, fost director al CJAS Constanta, in fata magistratilor Tribunalului Bucuresti. Va fi sau nu retinut pentru 30 de zile?

Joi, 05 Noiembrie 2015, ora 05:12
128 citiri
Dragos Poteleanu, fost director al Casei Judetene pentru Asigurari de Sanatate Constanta, a fost prezentat, ieri, Tribunalului Bucuresti cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile. Pana la inchiderea editiei, instanta nu luase nicio decizie in prezenta cauza.

Reamintim ca, marti seara, procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie - Sectia de combatere a infractiunilor asimilate infractiunilor de coruptie au dispus punerea in miscare a actiunii penale si retinerea pentru 24 ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.