"Ei stau la etajul 2, cu aerul conditionat pornit, si suna: 'Faceti ceva!' Daca e bine, e meritul lor, daca e rau, e vina politistului"

Luni, 05 Septembrie 2016, ora 05:02
65 citiri
Fara doar si poate, Politia Romana trece printr-o perioada mai putin fasta a istoriei sale. Deficitul imens de personal, de aproximativ 16.000 de angajati, dar si logistica, mai degraba folositoare intr-un secol anterior, ii determina pe agentii din teren sa vorbeasca.

Insa, mai presus de aceste probleme, IGPR si inspectoratele din teritoriu au o mare lacuna in ceea priveste comunicarea si implicit transparenta, in unele cazuri. Prapastia formata, de-a lungul timpului, intre sefii din birouri ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Cuget Liber