Eleva de 10 pentru care subiectele de la Evaluare au fost usoare: "Nivelul examenului a scazut". Profesor: "Cam complexe pentru timpul scurt"

Sursa: Adevarul
Vineri, 28 Iunie 2019, ora 14:14
46 citiri
Andreea Bianca Stefan, eleva de la Liceul Teoretic din Mihail Kogalniceanu, judetul Constanta, care a luat note maxime la Evaluarea Nationala, spune ca anul acesta subiectele au fost foarte usoare, spre deosebire de anii anteriori. O eleva de exceptie in perioada gimnaziului, cand a avut doar medii de 10, Andreea Bianca Stefan a obtinut note maxime si la Evaluarea Nationala. In opinia ei, nivelul examenului a scazut. "Se dau subiecte din ce in ce mai usoare. Nu ma deranjeaza sa mai gandesc ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.