Emil Constantinescu: "Romanilor le lipseste un proiect de tara care sa-i uneasca. Acesta trebuie elaborat de elita intelectualitatii"

Sursa: Adevarul
Vineri, 05 Iunie 2015, ora 19:18
126 citiri
"Dezbinare - este cuvantul care defineste Romania ultimului deceniu. Se manifesta in toate segmentele societatii: civil, academic, familial. Este un virus periculos care poate distruge orice societate. Solidaritatea este cea care cladeste societati puternice", a declarat Emil Constantinescu, fostul presedinte al Romaniei in anii 1996-2000, aflat vineri, 5 iunie, la Constanta.
Invitat sa sustina o conferinta la Universitatea Ovidius, Emil Constantinescu a tinut o prelegere profesorilor, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.