Emotionanta poveste de dragoste dintre doi leprosi din pustiul dobrogean: "Mutilata, ciunga, cu doua cotoare de os in locul talpilor de la picioare, fu iubita"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 09 Mai 2018, ora 04:01
78 citiri
In trecut, unii leprosi reuseau sa evadeze din lagar, starnind panica printre cei care ii intalneau. Un trecator a avut curajul sa asculte drama unui tanar lovit de boala care mai intai mutila, consemnand-o intr-o publicatie a anului 1933. O poveste emotionanta a unui lepros care a evadat din lagar a fost publicata in revista "Realitatea ilustrata" din anul 1933: "Noaptea opaca, de iarna dobrogeana, se lipise parca de ferestrele vagonului de clasa III-a, ca niste placi patrate de ebonit, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.