Epilarea parului este un pacat, conform unui site al tinerilor ortodocsi: "Dumnezeu a creat femeia in acest fel ca s-o indemne sa-si acopere anumite zone"

Sursa: Adevarul
Marti, 20 Iunie 2017, ora 17:12
57 citiri
Dintr-un articol publicat pe site-ul tineretului ortodox aflam ca epilarea este un pacat si ca aceasta tehnica de infrumusetare este strans legata de dezgolirea trupului. Un site crestin-ortodox, asa cum se descrie blogul www.ortodoxiatinerilor.ro, trateaza problema epilatului, a machiajului, a parfumatului. Concluzia articolului "Epilarea trupurilor - consecinta a indecentei" este aceea ca epilatul este un pacat. "Noi, crestinii, prin tot ceea ce facem ne raportam mai intai la dreptatea lui ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.