Eveniment ajuns la cea de-a XX-a editie Salonul Nautic si Auto Tomis Yacht 2017, locul in care se reintalnesc cei pasionati de mare si aventura (galerie foto)

Vineri, 16 Iunie 2017, ora 05:12
119 citiri
Timp de patru zile, intre 15 si 18 iunie 2017, Camera de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura (CCINA) Constanta ii asteapta pe cei indragostiti de mare la cea de-a XX-a editie a Salonului Nautic si Auto Tomis Yacht 2017, targ specializat de ambarcatiuni sportive si de agrement, echipamente, accesorii si autoturisme.

Evenimentul, gazduit de Portul Turistic Tomis, este un adevarat spectacol estival la malul marii, dedicat celor care iubesc yachting-ul, pescuitul, sporturile de apa, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.