Evreii din Romania, despre atentatul din cafeneaua din centrul Tel Avivului: "Atac marsav in care au murit oameni nevinovati. Ne vom apara comunitatea"

Sursa: Adevarul
Joi, 09 Iunie 2016, ora 14:14
63 citiri
"Am aflat cu indignare despre noul atac terorist comis la Tel Aviv, din ziua de 8 iunie a.c., in urma caruia au fost ucise patru persoane nevinovate, la care se alatura un numar de 10 raniti.
In numele evreilor din Romania, care au aflat cu mahnire si adanca durere de recentele atentate, Federatia Comunitatilor Evreiesti din Romania isi exprima profunda solidaritate cu Statul Israel, cu poporul atat de greu incercat, cu familiile indoliate si cu toti cei in aflati in suferinta ca urmare a ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.