Exclusiv Ce au spus martorii in dosarul in care Marcel Prodan a fost condamnat pentru ca ar fi batut-o pe Alexandra Stan (II) (document)

Joi, 12 Mai 2016, ora 05:12
55 citiri
ZIUA de Constanta a prezentat, in exclusivitate, in editia de ieri, decizia luata de magistratul Mihai Valentin, din cadrul Judecatoriei Constanta, in dosarul in care Marcel Prodan a fost condamnat pentru ca ar fi batut-o pe cunoscuta cantareata din Constanta Alexandra Stan. Astazi, ZIUA de Constanta prezinta ce au declarat martorii in fata instantei si cum a decurs procesul.

Magistratii spun ca in cauza nu au fost invocate partile implicate si nici identificati din oficiu martori oculari ai ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.