Exclusiv Militari raniti in teatrele de operatii avansati de ministrul Apararii. Primul militar a fost ranit in 1994. Stiti cati au fost raniti de atunci?

Miercuri, 29 Noiembrie 2017, ora 08:14
49 citiri
Ieri, la sediul Ministerului Apararii Nationale, in prezenta ministrului de resort Mihai Fifor, a avut loc ceremonia de avansare in grad a unor militari raniti in teatrele de operatii.

Potrivit unui comunicat de presa emis de minister, pentru cei 75 de veterani prezenti la ceremonie - militari in activitate, in rezerva si in retragere - avansarea in grad a reprezentat o noua dovada a recunostintei Armatei Romaniei fata de modul in care si-au indeplinit misiunile acolo unde tara i-a trimis. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.