Santaj sexual in gradina lui IPS Teodosie. Consilierul lui a fost filmat in timpul unei partide de sex cu o prostituata. Confesiunea preotului: "Eu mi-am implinit toate cele" FOTO VIDEO

Sursa: Adevarul
Marti, 10 Septembrie 2013, ora 00:36
798 citiri
Un zvon a tulburat preotimea din Constanta in preajma Sarbatorilor de Pasti din 2012. Aparusera rumori despre existenta unor imagini compromitatoare cu slujitori ai Bisericii.

In inregistrarile video, facute pe ascuns, niste preoti fusesera filmati intretinand, fiecare in parte, relatii sexuale cu o enoriasa.

Oamenii Bisericii erau chemati la sfestanie acasa la femeie, apoi erau cinstiti cu bautura pana li se ametea judecata. Cand preotii erau aghesmuiti bine, enoriasa ataca punandu-si ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.