Fagadau recunoaste "Nu stiu cine e presedinte la organizatia municipala a ALDE. Coalitia PSD-ALDE, inexistenta la nivel de municipiu!"

Vineri, 16 Februarie 2018, ora 05:17
29 citiri
Presedinte executiv al PSD Constanta si presedinte al organizatiei municipale, Decebal Fagadau recunoaste ca intre social-democrati si colegii de coalitie de la ALDE nu exista, la nivel municipal, niciun fel de colaborare. "Orice raspuns v-as da, v-as minti. Pentru ca eu sunt presedinte la organizatia municipala, iar la judet sunt presedinte executiv, insa activitatea mea politica se desfasoara cu precadere la nivel de municipiu. In Consiliul Local nu avem niciun reprezentant al ALDE. Ba mai ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.