Fapta crestina in ajunul praznuirii Sfintei Parascheva Cinci copii aflati in asistenta maternala, botezati la Cumpana (galerie foto+video)

Sambata, 14 Octombrie 2017, ora 05:11
54 citiri
Au primit Taina Botezului in ajunul Sfintei Cuvioase Parascheva si la fel de important este faptul ca au, de acum, parinti spirituali care sa-i ajute si sa-i ghideze in viata.

Cinci copii din judetul Constanta aflati in asistenta maternala au fost crestinati, ieri, in localitatea Cumpana, in ajunul praznicului Sfintei Cuvioase Parascheva. Evenimentul a fost organizat de Primaria comunei Cumpana si Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Constanta. Copiii, doi baieti si ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.