Fara studiul de fezabilitate si documentatia necesare realizarii investitiei Dancila promite ca lucrarile la Spitalul Regional de Urgenta Militar Constanta incep anul viitor (document)

Miercuri, 19 Iunie 2019, ora 05:11
105 citiri
In calitate de deputat PNL de Constanta, Bogdan Hutuca a adresat la inceputul acestui an un set de intrebari premierului Viorica Dancila, in speranta ca astfel Guvernul nu va mai taia Constanta de pe harta investitiilor in sanatate si va debloca intr-un final construirea Spitalului Regional la Constanta.
Presedintele PNL i-a solicitat atunci premierului sa precizeze cand urmeaza a fi construit Spitalul Regional de Urgenta Constanta si cu ce fonduri, ce loc ocupa aceasta investitie pe lista ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.