Felix Stroe strange randurile in PSD Constanta. Intalniri cu organizatiile din judet si cu presedintii de organizatii. Cauta solutii pentru a trimite oameni in Guvernul Romaniei!

Sambata, 17 Februarie 2018, ora 05:17
92 citiri
Presedintele PSD Constanta, Felix Stroe, s-a intalnit ieri, la Baneasa, cu activul de partid din sudul judetului. In urmatoarea perioada va avea loc o sedinta similara la Navodari si cu social-democratii din zona de nord a judetului.

Stroe a declarat pentru ZIUA de Constanta ca aceste intalniri sunt necesare pentru revitalizarea activitatii partidului, in conditiile in care, in ultima perioada, liderul social-democrat si-a desfasurat activitatea la Ministerul Transporturilor (Stroe a fost ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.