Firme cu actiuni la purtator din judetul Constanta Azi - Eurotranzit 2000 SA, Gecom Trade Invest SA, Globus-Prod SA, Holiday Tour SA, Le Mogul Investment SA (episodul V)

Vineri, 21 Iulie 2017, ora 05:12
115 citiri
Mai multe societati comerciale din judetul Constanta au, potrivit datelor furnizate de Registrul Comertului, actiuni la purtator, adica patronii acestora sunt anonimi. Actiunile la purtator sunt mult mai sigure pentru cei care vor sa se ascunda de ochii publicului decat, de exemplu, firmele off shore.

Din punct de vedere legal, elementele de identificare ale titularului actiunilor la purtator nu sunt mentionate in titlu, titularul actiunii fiind posesorul acesteia, ceea ce inseamna ca ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.