Forum pe probleme de securitate tinut la Constanta. General american: "Marea Neagra nu e lac rusesc, nu e lacul nimanui!"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 12 Iunie 2019, ora 18:23
45 citiri
La Constanta a inceput cea de a treia editie a "Black Sea and Balkans Security Forum". Timp de trei zile, zeci de specialisti in domeniu militar si diplomatic discuta despre provocarile la adresa securitatii in zona Marii negre si Balcanilor. "Black Sea and Balkans Security Forum 2019" a debutat miercuri, 12 iunie, in prezenta a zeci despecialisti in domeniul securitatii si geopoliticii. Evenimentul se desfasoara la Constanta, fiind organizat de sociatia New Strategy Center, in parteneriat cu ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.