Galerie foto / Cel mai amplu protest din ultimii 26 de ani. Sediul PSD Constanta, baricadat de mascati. Numar record de manifestanti!

Joi, 02 Februarie 2017, ora 05:04
176 citiri
Puhoaie de oameni care iubesc Romania si care nu concep ca aceasta tara sa cada prada coruptilor au iesit in strada, cu mic cu mare, cu sperante mii si revolta in suflete. Cerand demisia unui Guvern care a dezamagit iremediabil nu la mult timp de la investitura, protestatarii au facut front comun in marile orase ale tarii. Au fost prezenti sute de mii de oameni, atat in Capitala cat si in Constanta, Brasov, Alba si lista ramane deschisa. La malul marii, peste 5000 de persoane au luat parte la ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Cuget Liber