GALERIE FOTO / DEZASTRU IN INTERSECTIA DE LA GARA. Masina de Bulgaria urmarita de Politie a intrat in plin in masina primarului

Vineri, 05 August 2016, ora 16:57
174 citiri
Accident pe bulevardul 1 Mai din zona Garii Constanta. Din cate se pare, in urma coliziunii intre doua autoturisme a rezultat ranirea unei persoane, aflate sub asistenta medicilor SAJ Constanta.

Citeste si DE CE FUGEA "BULGARUL" DE POLITIE. Culmea ironiei, masina primarului avea tot numere "bulgaresti". Cat vor mai fi tolerate rablele cu numere de Bulgaria?

UPDATE - O masina Volkswagen cu numere de Bulgaria, urmarita de politie, a intrat in intersectia 1 Mai de la Gara pe culoarea rosie a ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Cuget Liber