George Muhscina (PNL) - "Situatia este critica in judet. Taxele, impozitele si lipsa locurilor de munca sunt impovaratoare!"

Marti, 31 Mai 2016, ora 07:54
117 citiri
PNL spune ca vrea sa aduca in administratia publica din Constanta performanta, viziune, transparenta si respect pentru constanteni. Cum veti realiza aceste deziderate? PNL este o echipa care functioneaza in concret, nu in lozinci. Spun asta pentru a pleca de la bun inceput cu aceleasi asteptari. Garantia seriozitatii, onestitatii si respectului pentru constanteni deriva din calitatea echipei noastre, din valorile pe care am demonstrat in timp ca le respectam si mai ales din orientarea catre ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.