Hoti ca-n Vestul salbatic intr-un sat din Constanta. Se fura tot, de la capre la banii din buzunarele mortilor: "Mi-au furat gardul de la casa, mi-au taiat noua porci"

Sursa: Adevarul
Duminica, 14 Februarie 2016, ora 19:36
124 citiri
Un furt de proportii a avut loc in luna decembrie a anului trecut la locuinta Simonei Prip (47 de ani) si a sotului ei, Jacob Steenhuis (69 de ani), din satul General Scarisoreanu (judetul Constanta). Iubitori de natura, cei doi au decis sa paraseasca Olanda, tara unde el era arhitect, si sa se retraga la tara, unde si-au construit o casa. Aici, si-au strans si bunurile achizitionate de ei in intreaga viata. "Sotul meu avea sute de machete de trenulete si tramvaie, unele unice in lume, un ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.