In asteptarea verdictului CCR privind casatoria gay. Adrian Coman si Robert Hamilton: "Atunci cand venim in Romania incetam a mai fi o familie"

Sursa: Adevarul
Marti, 20 Septembrie 2016, ora 10:13
59 citiri
Curtea Constitutionala a Romaniei se pronunta marti, 20 septembrie, in cazul-premiera al casatoriei homosexuale incheiate in Belgia intre un roman si un american, care cer recunoasterea mariajului lor de catre autoritatile romane. Cuplul Coman-Hamilton traieste actualmente in SUA, dar doreste sa se stabileasca in Romania, iar americanul nu poate sta in Romania in calitate de membru al familiei, ci doar de turist, pe termen limitat. In asteptarea verdictului prin care sa poata fi considerati o ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.