In memoriam. Au trecut cinci ani. Doi militari din Fortele Navale cazuti in Afganistan. Unul era din judetul Constanta. Cum s-a intamplat

Sambata, 22 Septembrie 2018, ora 05:13
58 citiri
Astazi, 22 septembrie, se implinesc cinci ani de cand au murit, in Afganistan, sublocotenentii (pm) Adrian Postelnicu si Vasile Claudiu Popa.

Membru al Grupului naval de forte pentru operatii speciale, Postelnicu, a cazut la datorie in urma unui atac cu un dispozitiv exploziv improvizat, pe timpul executarii unei misiuni de lupta in Estul Afganistanului.

Sublocotenentul post-mortem Adrian Postelnicu, in varsta de 34 de ani, era la prima misiune in Afganistan si era angajat al M.Ap.N. din anul ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.