Inaltimea constructiei nu incomodeaza la fel de tare ca... transportul in comun. Dogan Otei continua proiectul blocului de pe Tepes Voda (galerie foto+documente)

Luni, 27 Iulie 2015, ora 11:11
110 citiri
Pe 21 ianuarie 2014, Primaria Constanta emitea Autorizatia de Construire cu numarul 90, valabila 12 luni, la solicitarea lui Dogan Otei, Turchean Otei si Ahmet Imren. Cei trei intentionau sa reconfigureze si sa supraetajeze imobilul parter existent in imobilul D+P+2E - locuinte colective cu garaj la demisol - imprejmuire teren. Adresa pentru care s-a obtinut Autorizatia de Construire era strada Tepes Voda nr. 21, Constanta. Imobilul astfel rezultat urma sa aiba noua apartamente. Pe 9 aprilie ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.