Incendiu in cel mai salbatic colt de natura. Cherhanaua "Vadu Pescarilor" a ars din temelii, iar zeci de hectare de vegetatie s-au facut scrum

Sursa: Adevarul
Luni, 07 Septembrie 2015, ora 10:23
334 citiri
Incendiu de proportii in cea mai salbatica zona a litoralului romanesc, pe plaja Vadu. Cherhanaua "Vadu Pescarilor" a fost distrusa de flacari, iar peste 15 hectare de stuf si vegetatie uscata au ars ore in sir.
Focul a putut fi stins dupa aproape 12 ore. Pompierii militari de la ISU Dobrogea au intervenit cu cinci autospeciale pentru stingerea focului.
La momentul declansarii incendiului, in parcarea cherhanalei se aflau zeci de autoturisme. "Toti turistii care erau in zona au fost indrumati ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.