"Increngatura afacerilor" finilor lui Constantin Chirila, Bogdan Dobre si Bogdan Teodorescu, martori in dosarul Herghelegiu (documente)

Marti, 27 Octombrie 2015, ora 07:58
371 citiri
Dupa retinerea, pentru 24 de ore, a Gabrielei Herghelegiu, seful Serviciului de Achizitii Publice din Primaria Medgidia, si plasarea sa sub control judiciar, raman in urma mai multe semne de intrebare. Daca in editia de ieri prezentam, pe scurt, afacerile celor doi martori in cauza cu care aceasta are interdictia de la instanta de a comunica pe durata controlului judiciar - Bogdan Florin Teodorescu si Bogdan Dobre -, precum si licitatiile pe care unele dintre firmele lor si le-au adjudecat la ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.