Invatamantul romanesc, axat pe nevoile profesorilor, nu ale elevilor. "E mai important ca profesorul sa aiba o norma decat ca elevul sa-si dezvolte calitatile"

Sursa: Adevarul
Marti, 06 Februarie 2018, ora 14:29
30 citiri
De multe ori, invatamantul romanesc pare depasit de realitate, invechit si centrat mai mult pe nevoile profesorilor de a-si realiza normele. Asta spun elevii si specialistii cu care au discutat jurnalistii "Adevarul". Care sunt printre cele mai grave probleme ale invatamantului romanesc? Cat de importanta este dezvoltarea unui elev in comparatie cu numarul de ore pe care un profesor sau altul trebuie sa le aiba pentru "a-si face norma"? Ce se poate face pentru a schimba lucrurile? Acestea sunt ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.