ITM, sesizat de un fost angajat GMS: "Nu mi-am luat banii de cateva luni; Sergiu Babinciuc m-a plimbat de la un birou la altul"

Sursa: Replica
Marti, 30 Ianuarie 2018, ora 16:51
127 citiri
Un fost angajat GMS rupe tacerea si face public modul in care sunt tratati unii angajati, despre neplata salariilor cate 2-3 luni, iar daca deschid gura sa isi ceara drepturile, conferite de contractul de munca, nu sunt luati in seama. Nu stim daca toti angajatii sunt tratati in acelasi mod, dar unul dintre ei a ajuns sa ceara ajutorul autoritatilor.
Marius P., din Constanta, ne-a declarat ca s-a angajat la firma lui Cameliu Babinciuc din luna aprilie a anului trecut, pe post de dispecer pe ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.