Iusuf Murat, muftiul Cultului Musulman din Romania, fiu de cioban din Poarta Alba: "Primesc acasa *n* scrisori, chiar amenintari"

Sursa: Adevarul
Sambata, 24 Ianuarie 2015, ora 19:01
236 citiri
La 37 de ani, Iusuf Murat este muftiu de 10 ani, dar stie ca misiunea lui se poate apropia de sfarsit. In aceasta primavara, comunitatea musulmana din Romania se va strange sa-si aleaga liderul, iar Iusuf Murat spune ca este ultima data cand va mai candida. "Este de ajuns pentru mine. Este timpul sa ma dedic si familiei. Copiii mei au nevoie de tata", marturiseste muftiul.
Dincolo de mandria unui statut, familia l-ar vrea acasa: si parintii, care il vor linistit, sa-si vada de viata lui. Chiar ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.