Judetul Constanta, luat cu asalt de politicieni si demnitari. Unii au facut baie de multime, altii au reusit sa se faca din nou de ras. Premierul a fost huiduit!

Luni, 18 Iunie 2018, ora 05:11
115 citiri
Aglomeratie de politicieni si oficialitati pe litoral in weekendul care s-a incheiat. Black Sea and Balkans Security Forum 2018, Scoala de Vara a Tineretului Social-Democrat, Aeroportul de la Mihail Kogalniceanu sau Universitatea "Ovidius" din Constanta au fost evenimentele luate cu asalt de VIP-uri.

Ministrul Apararii Nationale, Mihai Fifor, a vorbit la Black Sea and Balkans Security Forum 2018 despre investitiile mari care se vor face la Constanta. Si guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, precum ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.