La manastirea Sf. Ilie de la Istria, slujbele se tin la lumina lumanarii. Racordarea la electricitate costa cat un kilometru de autostrada!

Sursa: Replica
Sambata, 25 Martie 2017, ora 07:52
137 citiri
Anul 2017. Exista, la ora actuala, o manastire in Dobrogea, unde curentul electric este un lux. Si nu vorbim de o cladire construita cu decenii in urma, ci in anul 2004. Costurile pentru o racorda la curentul electric pot fi comparate cu kilometrul de autostrada din Romania. Si nu este o gluma. La manastirea Sfantul Ilie de la Istria, staretul si enoriasii se ghideaza dupa lumina naturala pentru a face randuiala de zi, iar seara, totul are loc la lumina lumanarii. Asta sau sa dea 100.000 de RON ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.