Laurentiu Viorel Pislaru, avocatul preotului George Ciulei - "Arhiepiscopia incalca in mod abuziv propriul regulament, dar si legile tarii" (document)

Marti, 19 Aprilie 2016, ora 05:15
187 citiri
In urma articolului "Arhiepiscopia Tomisului, despre preotul Ciulei - *Apelarea la un avocat poate deveni paguboasa pentru clericul ce recurge la ea*", publicat pe data de 14 aprilie de cotidianul ZIUA de Constanta, Laurentiu Viorel Pislaru, avocatul preotului George Ciulei, a facut mai multe precizari.

"Arhiepiscopia Tomisului sustine ca a aplicat corect regulamentul bisericesc, suspendandu-l pe preotul George Ciulei pentru accidentul in care este parte vatamata, incadrandu-l la art. 17, care ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.