Legaturi cu dosarele "Portul", "Posta Romana", "Stramutatii de lux" si "Lotul Voicu" Ei sunt judecatorii de la Inalta Curte care i-ar putea elibera pe cei trei ofiteri de la BCCO Constanta

Sambata, 01 Iunie 2013, ora 05:21
408 citiri
Dragos Emil Petcu, Bogdan Mircea Teodorescu si Vlad Stefan Zaharia, lucratori ai Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Constanta, raman in arest.

Politistii mai sus precizati sunt acuzati ca ar fi batut, amenintat si lipsit de libertate un investigator sub acoperire autorizat de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie.

Ieri, Inalta Curte de Casatie si Justitie a Romaniei a decis ca recursul formulat de cei trei politisti impotriva arestarii lor sa se judece luni. Decizia ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.