Lovit crunt de viata, campion in scaunul cu rotile: "Eu nu pot sa stau degeaba fara sa fac ceva care sa ramana in urma mea"

Sursa: Adevarul
Sambata, 12 Septembrie 2015, ora 13:17
79 citiri
In anul 2003, Ciprian Anton, pe atunci un tanar de 23 ani din Sfantu Gheorghe, Covasna, se straduia sa-si croiasca un drum in viata. Lucra cu tatal sau ca dulgher, practica judoul de care era indragostit si cocheta cu modellingul. Visa sa-si cumpere o motocicleta, sa munceasca in strainatate, sa castige destui bani pentru un apartament si sa-si intemeieze o familie.
Intr-o dimineata racoroasa, Ciprian s-a prabusit prin acoperisul la care mesterea, impreuna cu tatal sau. De la inaltimea de 7 ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.