Madalin Voicu si Nicolae Paun, audiati de DNA: "Inteleg ca sunt incomod, pentru ceea ce am facut in ultimii 20 de ani in politica"

Sursa: Replica
Joi, 11 Februarie 2016, ora 06:01
127 citiri
Val de parlamentari, la DNA! Miercuri, 10 februarie a.c., zi grea pentru deputatul PSD al Colegiului 10 Constanta, Madalin Voicu. Acesta a fost audiat la DNA, in calitate de suspect. Dosarul are legatura cu finantarea Partidei Romilor. Ancheta in acest caz a inceput in urma cu cateva luni, existand suspiciunea de frauda cu fonduri europene. DNA a cerut miercuri incuviintarea retinerii si arestarii preventive a deputatilor Madalin Voicu si Nicolae Paun, pentru trafic de influenta, fals in ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.