Magazinul Billa din zona Dacia se numeste Market Tomis. Ce se intampla cu celelalte magazine Billa din Constanta (galerie foto)

Miercuri, 07 Iunie 2017, ora 21:12
145 citiri
Magazinul Billa din zona Dacia din Constanta functioneaza de cateva zile sub numele market Tomis. Acesta va opera sub sigla Carrefour alaturi de celelalte magazine Billa. Supermarketul de la Dacia de o luna afiseaza sigla Market Tomis, iar afisul de la intrare ii asigura pe clienti ca sunt asteptasi cu peste 10 servicii la casele de marcat.

La fel se va intampla si cu magazinul Billa de pe Soseaua Mangaliei, care, cel putin potrivit afisului de la intrare ar trebui sa se redeschida maine, 8 ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.