Marsul Biciclistilor, manifestarea la care politicienii au interdictie. "Vrem calitate a vietii, respect pentru cetateni si un oras pentru oameni"

Sursa: Adevarul
Sambata, 22 Aprilie 2017, ora 10:55
76 citiri
Marsul Biciclistilor are loc sambata, 22 aprilie, in Constanta. Punctul de intalnire este Piata Ovidiu, la ora 14.30, unde sunt asteptati toti cei care se simt stingheri intr-un oras al masinilor. "Va asteptam sa cerem impreuna un#oraspentruoameni", invita organizatorii de la Tomis Bike Constanta, Baricada Verde, OPTAR.RO, Masa Critica Constanta.
Marsul Biciclistilor se afla la a treia editie, primele doua avand loc la 24 aprilie si la 24 septembrie 2016. Traseul marsului este acesta: Strada ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.