Mesajul pascal al Ierarhului Tomisului pentru constanteni "Nu exista adevar mai puternic si mai viu ca adevarul Invierii" (galerie foto)

Marti, 26 Aprilie 2016, ora 05:12
54 citiri
Slujba din noaptea sfanta de Inviere va fi oficiata, ca in fiecare an, la Catedrala Arhiepiscopala "Sfintii Apostoli Petru si Pavel" din Constanta, unde se vor aduna mii de credinciosi, care vor veni sa ia lumina.

Lumina sfanta va fi adusa de reprezentantii Patriarhiei Romane de la Ierusalim, iar ulterior va ajunge si in Portul Tomis. De aici, lumina sfanta va fi adusa pe Marea Neagra de Arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie, pe faleza Cazinoului, unde va fi asteptat de un sobor de preoti si ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.