Mica Unire, sarbatorita la Cumpana Primarul Mariana Gaju - "Aducem un omagiu eroilor, dar si celor care sunt astazi printre noi" (galerie foto)

Luni, 25 Ianuarie 2016, ora 05:14
98 citiri
Ziua Unirii Principatelor Romane (Mica Unire) a fost sarbatorita la Cumpana printr-o ceremonie de depunere de coroane la cele doua monumente dedicate eroilor, dar si printr-un concert aniversar, prezentat de elevii Liceului "Nicolae Dumitrescu". La evenimente a luat parte si veteranul Ion Ceapa, care, in luna martie, va implini 99 de ani. Primaria si Consiliul Local Cumpana i-au inmanat o diploma de excelenta "in semn de recunostinta pentru eroismul si demnitatea cu care a aparat libertatea, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.