Mihai Petre, candidat in 2016? "Voi elimina sistemul de pile si de relatii la angajarea in institutia pentru care voi candida"

Sursa: Replica
Joi, 05 Februarie 2015, ora 06:00
155 citiri
Aproape un an stat pe "banca de rezerve" si a revenit in prima linie a politicii. Fostul consilier judetean, Mihai Petre, sustine ca si-a gasit, in sfarsit, locul intr-un proiect demarat din Capitala, asociatia M10, a europarlamentarului Monica Macovei. Aspiratii si dorinte, convingeri si proiecte pe masura. M10 se recomanda, pentru inceput, un fel de caine de paza al autoritatilor locale. Din "muscarea" acestora se anticipeaza cresterea inerenta a formatiunii, care se va transforma, ulterior, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.