Militar ISU: "Salvamarii nu sunt Dumnezeu, respectati-le sfaturile. Ati venit sa va distrati la mare, nu sa va inmormantati"

Sursa: Adevarul
Duminica, 13 August 2017, ora 19:14
102 citiri
Mesajul postat de un militar ISU pe pagina personala de Facebook a devenit viral, obtinand mii de aprecieri si fiind distribuit de tot atatea ori. Razvan Calin, angajat la ISU Dobrogea, trage un nou semnal de alarma privind pericolul la care se expun turistii care nu respecta interdictiile de imbaiere si sfarsesc tragic. "Mai, oameni buni, aveti rude, prieteni, cunostinte care vin la mare. Reamintiti-le ca au muncit 1 an intreg sa vina intr-un concediu sa se distreze, nu sa se inmormanteze!! ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.