Ministrul Agriculturii a deschis targul Expoagroutil. Daniel Constantin: "Cu cat investim mai mult in tehnologie, cu atat productivitatea creste"

Sursa: Adevarul
Joi, 28 Mai 2015, ora 17:58
55 citiri
Presedintele Camerei de Comert a Romaniei, Mihai Daraban, prezent la deschidere, a spus ca Expoagroutil este cel mai mare targ din domeniul agriculturii din provincie si ca este pentru prima oara cand la aceasta manifestare este prezent un ministru al agriculturii.

"Este cea de-a XXIII-a editie a targului. Cred ca suntem targul cel mai mare din provincie. Multumesc domnului ministru pentru participare. Este prima editie la care un ministru al agriculturii in functie vine la deschidere", a spus ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.