Ministrul Mircea Dobre, la Constanta, dezamagit de unii hotelieri "Sper sa avem un sezon estival mai bun ca anul trecut" (galerie foto)

Sambata, 22 Aprilie 2017, ora 05:18
91 citiri
Prezent la intalnirea cu agentii economici din turism, care a avut loc, ieri, in hotelul Del Mar din Mamaia, ministrul Turismului, Mircea Dobre, s-a declarat dezamagit de faptul ca putini hotelieri au raspuns invitatiei de a participa la dezbaterea tehnica. Printre cei prezenti s-au numarat primarul municipiului Constanta, Decebal Fagadau, si primarul orasului Navodari, Florin Chelaru.

"In primul rand, multumesc celor care au raspuns pozitiv invitatiei ministerului Turismului de a participa la ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.